Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS kan de zuiverheid van uw water controleren door middel van biotische indexidentificatie om de aanwezigheid van organismen in ballastwater te testen.

Bel vandaag nog ons waterbeheerteam om er zeker van te zijn dat uw afvalwater het zeemilieu zo min mogelijk verontreinigt.

Biodiversiteit in waterstromen is een teken van een gezonde omgeving. Waar de watervoorziening aangetast is door vervuiling, varieert de aanwezigheid van verschillende organismen, afhankelijk van hun weerstand tegen vervuiling. Het meten van de aantallen van deze soorten vormt de basis van biotische indexidentificatie en ballastwaterbemonstering.

Door het nemen van ballastwatermonsters en het meten van de biotische index wordt vastgesteld of er organismen in het water aanwezig zijn en of de kwaliteit daarvan zodanig is dat zuivering geboden is. Met onze geaccrediteerde teams en internationaal erkende laboratoria kunnen we u helpen te voldoen aan alle nationale en internationale regelgeving betreffende de zuiverheid van water en het lozen van vervuild water in het milieu tot een minimum beperken.