Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Waterkwaliteit is een extreem belangrijk en kwetsbaar onderdeel van ons milieu.

SGS verzamelt informatie op locatie met behulp van diverse diensten, waaronder bewaking van putinstallaties. Bel vandaag nog met ons team voor putinstallatie.

Plaatselijke bodem- of grondwaterverontreiniging kan resulteren in milieu- en gezondheidsproblemen die het bereik van uw zakelijke activiteiten ver overstijgen. Grootschalige reinigingsactiviteiten kunnen financiële gevolgen voor uw onderneming hebben, evenals een rechtstreekse uitwerking op uw reputatie op het gebied van milieubeheer.

Onze bewaking van putinstallaties kan u essentiële informatie over de toestand van uw water leveren. Potentiële gevaren kunnen geïdentificeerd worden en toekomstige verontreinigingen voorkomen.

Onze teams leveren een groot aantal kwalitatief hoogwaardige boordiensten om putten met observerende peilbuizen te installeren voor meting van de grondwaterkwaliteit op plekken waar verontreiniging vermoed wordt of vermoedelijk kan optreden. Zodra de peilbuizen zijn geïnstalleerd, kan ons wereldwijde netwerk van gecertificeerde laboratoria monsterneming en analyses uitvoeren om eventuele verontreinigingen op uw vestigingsplaats te identificeren. De peilbuizen kunnen ter plaatse blijven en worden regelmatig bezocht om uw waterkwaliteit continu te bewaken. Met behulp van speciaal aangepaste apparatuur en software kunnen we ook een geautomatiseerde, permanente follow-up van de evolutie van uw grondwater leveren.

Onze regelmatige rapportage kan gebruikt worden om toepassingen en toestemmingen voor waterwinning te ondersteunen en indien nodig zuiveringsplannen te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring met het oplossen van vraagstukken betreffende waterkwaliteit in internationaal verband, kunt u erop vertrouwen dat wij een oplossing vinden die bij uw grondwatersituatie past.

Water is één van uw kostbaarste, gevoeligste goederen. Bel ons team vandaag nog voor meer informatie over optimalisering van uw grondwaterpotentieel.