Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Met behulp van een aquiferkarakterisering door SGS kunt u de risico's van watervervuiling beter beheren.

Bel vandaag nog met onze hydrogeologische experts voor meer informatie.

Grondwatervervuiling bij een fabriek kan een complex probleem zijn. Door de complexiteit van de stromingssystemen van grondwater bestaat het risico dat een vervuiling zich buiten de grenzen van uw terrein kan verspreiden. We kunnen helpen bij het beheer van deze risico's via onze aquiferkarakteriseringsdiensten. Via vroegtijdig onderzoek kunnen we helpen waterverspreiding te beperken en de impact van de grondwatervervuiling te beheren.

Om de eigenschappen van het water te markeren, kunnen onze grondwateronderzoeken pomp- en tracertesten omvatten en het gebruik van tracers om de waterstroom zichtbaar te maken. We beoordelen de watersnelheid om te bepalen hoe snel vervuiling zich buiten uw terrein verplaatst en afwateringsbronnen, rivieren en meren kan bereiken.

De resultaten van een de aquiferkarakterisering worden opgenomen in een conceptueel locatiemodel, waarin rekening gehouden wordt met de lokale hydrogeologie: poriën-aquifer, spleetaquifer, gekarstificeerde zones, aanwezigheid van hydrogeologische grenzen en meer. Met het onderzoek kunnen we de juiste risicobeheer- of saneringstechnieken overwegen die passen bij uw situatie.

Bel vandaag nog met ons geaccrediteerd team voor meer informatie over onze aquiferindeling en grondwaterverontreinigingsdiensten.