Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Zorg voor een toename van de productiviteit van uw grondwaterbronnen met beheer van waterputboringen en geothermische diensten van SGS.

Het maakt niet uit in welke bedrijfstak u actief bent, u kunt behoefte hebben aan winning van proceswater uit de grond of de installatie van een geothermisch verwarmingssysteem in de bodem. Onze geaccrediteerde teams van hydrogeologen beschikken over ruime ervaring op dit gebied aangezien ze al voor talloze opdrachten wereldwijd werkten. Onze managementdiensten voor de boring van waterputten beoordelen uw locatie om optimaal resultaat uit uw waterbronnen te halen en te zorgen voor de efficiëntie van uw geothermische systeem.

Afhankelijk van de kenmerken van uw locatie, worden geothermische pijpen of kringlopen in de bodem geïnstalleerd of ondergedompeld in water. Aangezien zij functioneren met behulp van een mengsel van water en antivries, beoordelen we de uitwerking van een potentiële waterlekkage uit een gesloten kringloop op het grondwater. We optimaliseren eveneens de installatie van een systeem dat gebruikmaakt van een open kringloop door de permeabiliteit en opslagcapaciteit van de bodem te beoordelen en de waterkwaliteit te analyseren. Door controle van de plaatsing van de waterput zorgen we voor constante pomphoeveelheden: het oogmerk is een optimale levenscyclus voor uw geothermische verwarmingssysteem.

Door onze wereldwijde ervaring met de uitvoering van veldmetingen in combinatie met onze uitstekende geologische kennis leveren we ongeëvenaarde dienstverlening. Wij ondersteunen u bij iedere stap: van de allereerste fase waarin de haalbaarheid beoordeeld wordt, de vergaring en interpretatie van inschrijvingsdocumentatie en specificaties van boorwerkzaamheden, tot veldwerk en de volgende administratie.

Bij al onze activiteiten zetten we een uitgebreid scala aan ultramoderne apparatuur in voor de uitvoering van boorwerkzaamheden, monsterneming, analyse en modellering. Ons definitieve rapport bevat een aantal aanbevelingen om met uw situatie om te gaan. Bel ons team van ervaren hydrogeologen nu om een plan voor uw locatie te bespreken.

Om een begin te maken met het halen van optimale resultaten uit uw middelen, belt u vandaag nog met ons deskundige team.