Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Microbiologische analyse is cruciaal voor de veiligheid en hygiëne van uw onderneming.

De enige manier om zeker te zijn dat uw producten en processen geen bacteriën bevatten, is de uitvoering van een milieumicrobiologische test met SGS. Bel onze deskundige laboratoria vandaag nog.

Werkoppervlaktes, water, stof en productcomponenten kunnen bacteriën bevatten die de productieprocessen in uw werkomgeving kunnen verontreinigen, evenals uw eindproducten en bedrijfsmiddelen. Zekerstellen dat uw drinkwater geschikt is voor de doeleinden en vrij van bacteriën is belangrijk voor de volksgezondheid en ook om te voldoen aan de noodzakelijke vereiste reguleringen.

Onze milieuanalysediensten bevatten het testen van binnen- en buitenomgevingen op de aanwezigheid van microbiologische elementen om vast te stellen of er een verontreiniging bestaat, waar deze vandaan komt en wat de beste remedie is.

Wij zijn gespecialiseerd om een complete benadering te leveren voor al uw milieuanalytische behoeften. We leveren dus ook aanvullende ondersteuning en diensten in samenhang met onze analytische tests, waarbij we begeleiding bij regulerende en conformiteitskwesties aanbieden aangezien wij de technische ondersteuning geven die u nodig hebt om uw doelstellingen te bereiken.

Al onze microbiologische analysediensten kunnen uitgevoerd worden in overeenstemming met nationale en internationale normen en helpen u te voldoen aan vereiste reguleringen. Wij voeren tests uit op:

  • Salmonella
  • Listeria
  • E.coli
  • Stafylokokken
  • Faecale en totale colibacteriën
  • Heterotroof of totaal koloniegetal (HPC, TPC)
  • Totaal koloniegetal/aerobisch koloniegetal/standaard koloniegetal
  • Gist en schimmel

Onze kwalitatief hoogwaardige diensten stellen zeker dat monsters veilig, hygiënisch en beschermd tegen kruisbesmetting zijn. Resultaten worden snel geleverd, met een gemiddelde doorlooptijd van zeven werkdagen.

Vermijd bacteriologische besmetting die kan leiden tot de uitbraak van infectieziektes en schade voor uw onderneming. Treed proactief op door zeker te stellen dat u de juiste handelwijzes hanteert en bel ons deskundige team vandaag nog.