Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Onder de locatietoezichtsdiensten van SGS vallen het beoordelen van het potentieel en de efficiency van natuurlijke afname van de contaminanten in uw bodem en water. Bel ons nu voor meer informatie.

Voor het verwijderen van bodem- en grondwatervervuiling kan een combinatie van geteste en betrouwbare technieken nodig zijn. Een van die technieken die gebruikt wordt in de laatste fase van een sanering is deze van de natuurlijke afname Door gebruik te maken van deze goedkope en natuurlijke methode kunnen we helpen bij het beoordelen van de succesvolle verwijdering van verontreiniging uit uw locatie en omgeving.

Natuurlijke attenuatie van de concentratie is een proces dat in de natuur voorkomt. Het verwijst naar de natuurlijke transformatie van bepaalde verontreinigende stoffen (bijvoorbeeld koolwaterstoffen of oplosmiddelen) door chemische afbraak. Door dit proces nauwkeurig in-situ te controleren en testen kunnen we bepalen in welke mate het een rol speelt bij een succesvolle sanering.

Om te zorgen dat we het gebruiken om milieuvervuiling te verminderen, is regelmatige controle van essentieel belang. Met behulp van onze dienst voor het controleren van natuurlijke attenuatie van de concentratie kunt u de verlaging van de vervuiling toetsen.

Met behulp van de nieuwste specialistische software en modelleringstechnieken, kunnen onze experts ook de chemische en biochemische afbraakreacties interpreteren. We kunnen het gedrag van verontreinigende stoffen simuleren door andere factoren te integreren die bijdragen aan de afbraakomstandigheden.

Als er verdere sanering nodig is, krijgt u bijgewerkte gegevens die precies aantonen waar de problemen liggen, zodat u een gepast actieplan kunt opstellen.

Bel vandaag nog met ons ervaren team voor meer informatie over de monitoring van de natuurlijke attenuatie op uw site.