Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Over

De Betondag is al jarenlang dé kennisdag voor en het ontmoetingspunt van, betonminnend Nederland. Dit jaar heeft de Betondag het thema "Beton bindt!". Ontmoet onze betonexperts op stand 2.

Start

20 nov 2014, 08:30

Einde

20 nov 2014, 19:30

Locatie evenement

Rotterdam, Nederland

Betondag 2014

Beton bindt!

De Betondag is al jarenlang dé kennisdag voor en het ontmoetingspunt van, betonminnend Nederland.

Dit jaar wordt de Betondag gehouden op donderdag 20 november in De Doelen, Rotterdam met als thema "Beton bindt!". U ontmoet uw bestaande relaties en vele nieuwe gezichten. Maar de basis is een echte kennisdag, de nieuwste technologische ontwikkelingen worden gepresenteerd. En er is een divers en interessant congresprogramma, met verschillende parallelsessies en veel inlooplezingen.

Het idee achter het thema is  'Beton bindt en de Betonvereniging verbindt!' Cement is het bindmiddel in beton. De Betonvereniging wil het cement zijn van de samenleving als het gaat om het verbinden van de bouwketens, de verschillende materialen, de jonge en ervaren generaties, de docenten en studenten.

De Betonvereniging heeft een belangrijke maatschappelijke positie verworven door het uitgebreide cursusaanbod, de vele excursies en lezingen, de Betonprijs en natuurlijk de Betondag. Samenwerken met alle partijen in de ketens, met andere brancheverenigingen, met jonge en ervaren generaties, met andere opleidingsinstituten, is voor de Betonvereniging een tweede natuur geworden. Van samenwerken worden alle partijen sterker, zolang er ruimte is voor de eigen identiteit.

De Betonvereniging wil de samenwerking aangaan met alle partijen die een bijdrage willen leveren aan het versterken van het kennisniveau van de bouwbranche. De Betondag is een uniek platform om dat op een tastbare wijze te laten zien.

SGS INTRON is net als voorgaande jaren met diverse betonexperts aanwezig. Ontmoet ons op stand 2.