Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Over

De Dag van de Sportaccommodaties is een combinatie van een vakbeurs en praktijkgerichte presentaties.

Start

12 mrt 2015, 10:00

Einde

12 mrt 2015, 18:00

Locatie evenement

Houten, Nederland

Logo Dag van de sportaccomodaties 2015

De Dag van de Sportaccommodaties is een combinatie van een vakbeurs en praktijkgerichte presentaties.

Afgelopen editie (2014) bezochten 1.081 geïnteresseerde professionals de Dag van de Sportaccommodaties in Expo Houten. Daarmee kende deze beurs voor ontwerp, bouw, aanleg, onderhoud en beheer van sportaccommodaties een groei van maar liefst 62% ten opzichte van de editie in 2013.

Bezoekers
Het evenement is met name interessant voor gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties. 

Exposanten
Op de beursvloer staan alle denkbare leveranciers en aanbieders van producten en diensten voor sportaccommodaties, zoals gras- en kunstgrasvelden, buiten- en binnenverlichting, terreininrichting, bezoekersfaciliteiten, sportbenodigdheden en alles op het gebied van sporten in de openbare ruimte. Welke bedrijven nu al een stand op de beursvloer hebben, kunt u hier zien > beursplattegrond.

De vierde editie van de Dag van de Sportaccommodaties wordt gehouden op 12 maart 2015 in Expo Houten. Openingstijden van de beurs zijn van 10.00u tot 18.00u.

De toegang is gratis.

SGS INTRON
Bezoek onze collegae op stand 36.