Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Over

Op de Dag van de Sportaccommodaties komt u alles te weten over ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties. U ziet de nieuwste producten en diensten op het gebied van bouw, gebouwinrichting, terreininrichting, ondergronden, sportmaterialen en dienstverlening.

Start

10 mrt 2016, 10:00

Einde

10 mrt 2016, 05:00

Locatie evenement

Houten, Nederland

Logo Dag van de Sportaccommodaties 2016

Op de Dag van de Sportaccommodaties komt u alles te weten over ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties. U ziet de nieuwste producten en diensten op het gebied van bouw, gebouwinrichting, terreininrichting, ondergronden, sportmaterialen en dienstverlening. U kunt de volgende producten en diensten per onderdeel verwachten:

Bouw
Indoorhal, vast en tijdelijk clubgebouw, overkappingen.
Gebouwinrichting
Clubhuis, kantine, kleedkamer, materiaalhok, technische installaties, toebehoren.
Terreininrichting
Verlichting, bestrating, hekwerk, afrastering, groen, meubilair (prullenbakken, zitgelegenheden, etc.), speel- en sporttoestellen.
Ondergronden
Gras, kunstgras, gravel, kunststofvloeren.
Sportmaterialen
Sporttoestellen, scoreborden en overige gebruiksvoorwerpen.
Dienstverlening
Advies bij aanleg, realisatie en renovatie, engineering, architectuur, certificering, verzekering.

Bezoekers
Het evenement is met name interessant voor gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties.

Exposanten
Op de beursvloer staan alle denkbare leveranciers en aanbieders van producten en diensten voor sportaccommodaties, zoals gras- en kunstgrasvelden, buiten- en binnenverlichting, terreininrichting, bezoekersfaciliteiten, sportbenodigdheden en alles op het gebied van sporten in de openbare ruimte. Welke bedrijven nu al een stand op de beursvloer hebben, kunt u hier zien > beursplattegrond.

Locatie en aanvang
De Dag van de Sportaccommodaties wordt gehouden op 10 maart 2016 in Expo Houten.
Openingstijden van de beurs zijn van 10.00u tot 17.00u.

SGS INTRON
Maak op deze dag kennis met de medewerkers van SGS INTRON en laat u informeren over onze mogelijkheden. U vindt ons op stand 2.036.