Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Over

VvE beurs Haaglanden is de onafhankelijke informatiebeurs waar VvE’s, VvE bestuursleden en VvE beheerders diverse onderhoudsbedrijven en dienstverleners elkaar kunnen ontmoeten.

Start

31 mrt 2016, 11:00

Einde

31 mrt 2016, 19:00

Locatie evenement

Den Haag, Nederland

logo VvE beurs Haaglanden

De VvE beurs Haaglanden is de onafhankelijke informatiebeurs waar VvE’s, VvE bestuursleden en VvE beheerders diverse onderhoudsbedrijven en dienstverleners elkaar kunnen ontmoeten. De VvE beurs Haaglanden vindt plaats op donderdag 31 maart 2016 in World Forum Den Haag.

Aanbod uit de regio onder een dak

Als Vereniging van Eigenaren wilt u dat uw panden goed worden onderhouden. Zo behoudt u immers de waarde van het vastgoed. Daarvoor zijn de juiste partners, die u in het onderhoud en beheer kunnen bijstaan van essentieel belang. De VvE beurs Haaglanden biedt een uniek platform om op een laagdrempelige manier informatie te verzamelen en offertes op te vragen bij tal van gespecialiseerde bedrijven die u in dit onderhoud kunnen voorzien.

Programma

Wethouder Joris Wijsmuller Gemeente Den Haag (Wonen en Ruimtelijke ontwikkeling) opent de beurs om 11.00 uur. Naast de unieke samenstelling van exposanten uit diverse branches is er een doorlopend programma met workshops & presentaties waarbij recente ontwikkelingen en vraagstukken uit de VvE markt worden belicht. Trendwatcher Adjiedj Adjiedj Bakas zal tijdens de beurs een exclusief gastoptreden verzorgen.

Locatie

VvE Beurs Haaglanden
Donderdag 31 maart
World Forum, Den Haag
Van 11.00 tot 19.00 uur

De beurs is gratis toegankelijk. Bestel nu uw gratis toegangsbewijs van de registreerbutton!