Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Over

Op donderdag 9 maart 2017 vindt in Expo Houten de zesde editie plaats van de jaarlijkse vakbeurs 'Dag van de Sportaccommodaties'. Op de Dag van de Sportaccommodaties komt u alles te weten over ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties.

Start

9 mrt 2017, 10:00

Einde

9 mrt 2017, 16:00

Locatie evenement

Houten, Nederland

Logo Dag van de Sportaccommodaties 2017

Sport en het stimuleren van sporten bij zowel jongeren als ouderen is een belangrijk maatschappelijk aandachtspunt. Dit vraagt van u als gemeente of sporthaleigenaar dat de faciliteiten voor sport optimaal in orde zijn. Op de Dag van de Sportaccommodaties komt u daarom alles te weten over ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties bij de meer dan 150 deelnemende bedrijven.

Wie is de doelgroep?

Het evenement is geschikt voor gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties.

Welke soort exposanten zijn aanwezig?

Op de beursvloer staan alle denkbare leveranciers en aanbieders van producten en diensten voor sportaccommodaties, zoals gras- en kunstgrasvelden, buiten- en binnenverlichting, terreininrichting, bezoekersfaciliteiten, sportbenodigdheden en alles op het gebied van sporten in de openbare ruimte. Bekijk hier de beursplattegrond.

Locatie en aanvang van de Dag van de Sportaccommodaties

De Dag van de Sportaccommodaties wordt gehouden op 9 maart 2017 in Expo Houten.
Openingstijden van de beurs zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Ontmoet de professionals van SGS INTRON

Maak kennis met de professionals van SGS INTRON op stand 2.036 en laat u informeren over onze mogelijkheden.