Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Over

SGS INTRON neemt op 16 november deel aan de 60e Betondag in de Doelen in Rotterdam. De Betondag is het jaarlijkse eendaagse ontmoetingspunt voor betonminnend Nederland met meer dan 3000 bezoekers.

Start

16 nov 2017, 07:30

Einde

16 nov 2017, 19:30

Locatie evenement

Rotterdam, Nederland

Logo betondag 2017

SGS INTRON neemt op 16 november deel aan de 60e Betondag in de Doelen in Rotterdam. De Betondag is het jaarlijkse eendaagse ontmoetingspunt voor betonminnend Nederland, georganiseerd door de Betonvereniging.

De Betondag is het grootste eendaagse evenement waar bouwtechnisch Nederland elkaar ontmoet. Het thema dit jaar is 'digitaal beton'. Naast de congresdag met vooraanstaande sprekers vindt ook een beurs plaats met meer dan 120 exposanten. Zo’n 3.000 bezoekers bezoeken de Betondag.

INFORMATIE BETONDAG 2017

Datum Donderdag 16 november
Locatie De Doelen in Rotterdam, Nederland
Tijdstip De Betondag vindt plaats van 8.30 uur tot 20.30 uur.

BEURSDEELNAME

Altijd al eens virtual reality willen ervaren? Bezoek onze stand en test of u geschikt bent om een bouwwerk succesvol te inspecteren. U vindt SGS INTRON op stand nummer 2.

U vindt ons ook op de betonbanenmarkt.

LEZING

Bepaling restlevensduur betonconstructies
16.00 uur – Arena Wit – Michel Boutz

Dr. Michel Boutz stelt een procedure voor waarmee de minimale restlevensduur van gewapende betonconstructies kan worden bepaald, in het geval dat chloride geïnitieerde wapeningscorrosie hiervoor maatgevend is. De procedure is toegepast op een betonconstructie en de resultaten worden besproken.