Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Over

Op donderdag 8 maart 2018 vindt in Expo Houten de zevende editie plaats van de jaarlijkse vakbeurs 'Dag van de Sportaccommodaties'. Op de Dag van de Sportaccommodaties komt u alles te weten over ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties.

Start

8 mrt 2018, 09:00

Einde

8 mrt 2018, 16:00

Locatie evenement

Houten, Nederland

logo dag van de sportaccommodaties 2018

Sport en het stimuleren van sporten bij zowel jongeren als ouderen is een belangrijk maatschappelijk aandachtspunt. Dit vraagt van u als gemeente of sporthaleigenaar dat de faciliteiten voor sport optimaal in orde zijn. Op de Dag van de Sportaccommodaties komt u daarom alles te weten over ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties bij de meer dan 150 deelnemende bedrijven.

Deelname SGS INTRON Certifcatie

Wij inspecteren, testen, keuren, certificeren en verbeteren (componenten voor) kunststof binnen- en buitensportvloeren en kunstgrasvelden. Wij zijn bekend met de eisen die sporters en sportbonden stellen en zijn erkend door het NOC*NSF, FIH en FIFA. Ook kunnen wij u helpen met de verplichte herkeuring van acht jaar oude kunstgras voetbalvelden.

U vindt ons op stand 2.036.

Doelgroep

Het evenement focust zich ondermeer  op gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties.

Exposanten

Op de beursvloer staan alle denkbare leveranciers en aanbieders van producten en diensten voor sportaccommodaties, zoals gras- en kunstgrasvelden, buiten- en binnenverlichting, terreininrichting, bezoekersfaciliteiten, sportbenodigdheden en alles op het gebied van sporten in de openbare ruimte. Bekijk hier de beursplattegrond.

Praktische informatie

Datum: 8 maart 2018
Locatie: Expo Houten
Tijd: 9.45 u - 17.00 u