Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Over

Chroom-6 is de afgelopen maanden veel in het nieuws geweest. Wat is chroom-6 nu daadwerkelijk en wat zijn de risico’s in de werkomgeving? Op 6 november praten we u in één middag bij over alle ontwikkelingen rondom deze veel toegepaste stof.

Start

6 nov 2018, 13:00

Einde

6 nov 2018, 17:00

Locatie evenement

Amersfoort, Nederland

Onderhoudswerkzaamheden chroom-6

OVER CHROOM-6

Chroom-6 is decennialang gebruikt in de verf- en staalindustrie. De verbinding wordt aan lak of (grond)verf toegevoegd om het te versterken en roesten te voorkomen. Veel kozijnen, hekwerken, bruggen, installaties en vaar- of voertuigen bevatten chroom-6 houdende coatings. Bij bewerking van deze coatings, kan chroom-6 in stof-, rook-, of dampvorm vrijkomen. Dit kan erg schadelijk zijn voor de gezondheid. Lees meer over chroom-6.

VRAAGSTUKKEN ONDER DE LOEP

Welke wetgeving is er in Nederland op het gebied van chroom-6? Wat zijn nu echt de gezondheidsrisico’s? Hoe kom ik erachter of ik in mijn organisatie te maken heb met chroom-6? En hoe kom ik er vanaf? Op het Chroom-6-FeitenCongres geven sprekers uit alle hoeken van de markt antwoord op deze vragen. Ook is er volop ruimte om te netwerken met andere overheidsinstanties, aannemers, installateurs, saneerders en organisaties uit de industrie.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer? Dinsdag 6 november
Hoe laat? Van 13.00 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel
Waar? Het Oude Magazijn, Amersfoort 

NU AL AANMELDEN?

Het programma volgt binnenkort. Maar u kunt zich ook nu al inschrijven. Als u vragen heeft over het evenement, kunt u contact opnemen met Sabine Smit via 088 – 214 66 00. Aan het congres zijn geen kosten verbonden.