Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Over

Op donderdag 14 maart 2019 vindt in Expo Houten de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats. U komt hier alles te weten over ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties en ziet de nieuwste producten en diensten. U vindt ons op stand 2.104.

Start

14 mrt 2019, 09:00

Einde

14 mrt 2019, 16:00

Locatie evenement

Houten, Nederland

Logo Vakbeurs Sportaccommodaties 2019

Vakbeurs Sportaccommodaties is hét platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied. Meer dan 1.600 van uw vakgenoten komen deze dag samen. Bent u als (semi-)professional of vrijwilliger betrokken bij ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en/of beheer van sportaccommodaties? Dan is dit de beurs voor u om de juiste informatie te vergaren. 

Deelname SGS INTRON Certificatie

Wij inspecteren, testen, keuren, certificeren en verbeteren (componenten voor) kunststof binnen- en buitensportvloeren en kunstgrasvelden. Wij zijn bekend met de eisen die sporters en sportbonden stellen en zijn erkend door het NOC*NSF, FIH en FIFA. Ook kunnen wij u helpen met de verplichte herkeuring van acht jaar oude kunstgras voetbalvelden volgens gebruiksnorm NOC*NSF-KNVB-2-18.

Onze diensten:

  • (her)keuring van sportvloeren
  • materiaal- en constructietesten;
  • CE-markering voor (componenten van) sportvloeren;
  • advisering op het gebied van duurzaamheid, onderhoud en renovatie;
  • ontwikkeling en verbetering van materialen voor sportvloeren en sportconstructies;
  • second opinion.

U vindt ons op stand 2.104.

Doelgroep

Het evenement focust zich ondermeer  op gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties.

Exposanten

Op de beursvloer staan alle denkbare leveranciers en aanbieders van producten en diensten voor sportaccommodaties, zoals gras- en kunstgrasvelden, buiten- en binnenverlichting, terreininrichting, bezoekersfaciliteiten, sportbenodigdheden en alles op het gebied van sporten in de openbare ruimte. Bekijk hier de beursplattegrond.

Praktische informatie

Datum: donderdag 14 maart 2019
Locatie: Expo Houten
Tijd: 9.45 u - 17.00 u