Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Over

Momenteel houdt het coronavirus de hele wereld in zijn greep. Evenementen en congressen worden uitgesteld of afgelast. Ook wij geven gehoor aan de maatregelen en richtlijnen van het RIVM. Maar de ontwikkeling naar een duurzamere wereld hoeft wat ons betreft niet stil te staan. Daarom introduceren wij aan u; Het LCA-Congres 2020 goes digital! Een serie webinars waarin het thema levenscyclusanalyse centraal staat.

Start

24 jun 2020, 11:00

Einde

24 jun 2020, 12:00

SGS LCA webinar 2020

Met een levenscyclusanalyse brengen we de milieuprestaties van producten in kaart. In de afgelopen vijf jaar veranderde de LCA van een onderscheidende meetmethodiek tot een commodity waar de markt niet meer omheen kan. De LCA bewijst zich keer op keer als een zeer geschikte methode om duurzaamheid aan te tonen. In de huidige transitie naar circulaire bouw is dit van grote waarde.

Meld u nu aan

Praktische informatie

Het eerste webinar ´Circulair bouwen? Start met een LCA' heeft op 13 mei plaatsgevonden, maar er zullen nog twee webinars volgen: 

Webinar #2: Hoe circulair is modulair bouwen?
Woensdag 24 juni 2020 om 11.00 uur

  •  Webinar #3: Ontwikkelingen en nieuws met betrekking tot LCA's

Of u net kennis maakt met de wereld van de LCA, of zelf een LCA-professional bent: u bent van harte uitgenodigd voor de LCA-webinars. We praten u volledig bij over de voordelen en ontwikkelingen van LCA’s. Hoe past u deze toe met een focus op circulair bouwen?

Wilt u deze webinar sessies niet missen? Meld u dan nu gratis aan. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving.

Vragen

Heeft u vragen? Bel dan gerust met Yvonne Michielse via 088 - 214 68 54 of stuur een e-mail.