Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Over

Let's meet again! Het Beton Event gaat hybride. Professionals, studenten en docenten uit betonbranche ontmoeten elkaar digitaal en fysiek op respectievelijk 17 en 18 november. Ook dit jaar is SGS INTRON op beide dagen aanwezig.

Start

17 nov 2021, 09:00

Einde

18 nov 2021, 18:30

Beton Event 2021

Al meer dan 60 jaar wordt in november hét toonaangevende evenement van de Nederlandse (beton)bouwsector georganiseerd. Het Beton Event is de plek waar professionals elkaar ontmoeten, je bedrijven kunt bezoeken en/of kunt deelnemen aan het congresprogramma. Dit jaar vindt het evenement plaats in hybride vorm: Op woensdag 17 november via het digitale platform 'Let's get digital' en op 18 november in fysieke vorm in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam.

Woensdag 17 november

De woensdag staat in het teken van online kennis opdoen middels een inhoudelijk programma . Het kennisprogramma is te volgen via het online platform, Let's Get Digital.
Het programma vindt plaats van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Break-out sessie

Ook dit jaar verzorgen wij een inhoudelijke presentatie. Meer informatie volgt.

Donderdag 18 november

De derde donderdag van november staat dit jaar opnieuw in het teken van elkaar fysiek ontmoeten en ditmaal wederom in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Ontmoetingsplaatsen, het welbekende netwerkplein en de uitreiking van de Betonprijs 2021 staan centraal op deze dag. Uiteraard zal een inhoudelijke lezing ook niet ontbreken.

Om zoveel mogelijk gasten te ontvangen, in combinatie met eventuele maatregelen, wordt in het huidige concept de donderdag opgesplitst in twee dagdelen. Tijdens de netwerklunch van 10.30 - 14.00 uur (groep 1) of netwerkborrel van 15.00 - 18.30 uur (groep 2) kunnen de gasten deelnemen aan deze dag. 

Bezoek ons tijdens de beurs

U vindt SGS INTRON op stand nummer 26. Maak kennis en ontvang informatie over onze mogelijkheden, waaronder:

  • Betononderzoek en ontwikkeling
  • Onderzoek en begeleiding bij recycling van granulaten en toeslagmaterialen
  • Inspectie, risico en schadebeoordeling van gebouwen en infrastructuur
  • Validatie van constructiegegevens middels niet-destructief onderzoek (NDO)
  • Advies over circulair bouwen en circulaire materialen