Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De drink- en proceswateronderzoeken van SGS garanderen de kwaliteit van uw water door dagelijkse controles van de samenstelling en het analyseren van de chemische, biochemische of microbiologische kwaliteit. Bel vandaag nog met ons gekwalificeerd team.

Uw bedrijf is afhankelijk van de hoogste waterkwaliteit voor uw drinkvoorraad, maar ook voor uw productieprocessen (proceswater) en koel- en verwarmingssystemen. Met onze wateranalyses kunt u voldoen aan alle toepasbare regelgevende eisen en voldoet u aan hoge kwaliteitsnormen voor uw water.

Onze reputatie voor het bepalen van de kwaliteit van water is ongeëvenaard en berust op jarenlange ervaring. We hebben de kwaliteit van drinkwater in grote steden, fabrieken en woningen gecontroleerd in opdracht van fabrikanten, instellingen en gemeenschappen.

Onder onze laboratorium- en veldonderzoeksanalyses vallen:

  • Beheer van legionella-risico: Met een nieuwe biomarker-technologie om in het veld snel adenosine-trifosfaat (ATP) te testen en in het laboratorium de audit van koeltorens en watertoevoer uit te voeren en om warmtenetwerken biologisch in kaart te brengen
  • Voorkomen van degradatie van het drinkwater: Controleren van productielocaties, opslag- en distributiefaciliteiten 
  • Onderzoeken van industrieproceswater door controle van de microbiologische contaminatie van productiefaciliteiten  
  • Testen van radioactiviteitsniveaus
  • Reguleren van anorganische (anionen, metalen, nutriënten) en organische verontreinigingen (oplosmiddelen, minerale olie, koolwaterstoffen, pesticiden)
  • Controleren van chemisch en biologisch zuurstoverbruik, alkaliteit en geleiding

Bel ons vandaag nog voor betrouwbare, gegarandeerde resultaten, ondersteund door onze geaccrediteerde laboratoria, en zorg ervoor dat uw water de test doorstaat.