Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Import- en exportcertificering van SGS - introduceer uw producten op nieuwe markten en zorg voor conformiteit met de regels in het land van bestemming.

Voordat u een nieuwe markt kunt betreden, moeten uw producten in de meest landen voldoen aan nationale en internationale normen. Daarom moeten uw producten ontwikkeld en getest worden zodat ze in de beoogde landen van bestemming verkocht kunnen worden. Met onze import- en exportcertificeringsdiensten kunt u nieuwe markten betreden door te zorgen dat uw producten de vereiste veiligheid bieden en aan de regels voldoen.

Waarom gebruik maken van import- en exportcertificeringsdiensten van SGS?

Om het noodzakelijke import- of exportcertificaat te verkrijgen, moeten producten vaak getest en gecertificeerd worden door een onafhankelijke, geaccrediteerde instelling. Als wereldleider op het gebied van import- en exportcertificeringen bieden wij u een uniek wereldwijd netwerk en alle nodige accreditaties.

Met onze import- en exportcertificeringsdiensten kunt u:

  • Zorgen dat uw producten conform de regels zijn en voldoen aan de eisen van de landen waarin u handel wilt drijven
  • Inzicht krijgen in het concept van verschillende certificaten en de verschillende stappen die u moet ondernemen om deze certificaten te verkijgen
  • De goedkeuringen, vergunningen, importcertificaten, exportcertificaten en licenties verkrijgen die u nodig hebt om uw producten op nieuwe markten te lanceren

Betrouwbare import- en exportcertificaten van 's werelds meest toonaangevende leverancier

Door onze reputatie voor kwaliteit en integriteit en als het meest toonaangevende wereldwijde bedrijf op het gebied van inspecties, verificatie, testprocedures en certificeringen kunnen wij u gemoedsrust bieden. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 1000 kantoren en laboratoria bevinden wij ons in een optimale positie om u te helpen nieuwe markten te betreden. Door onze ongeëvenaarde ervaring, kennis en middelen zijn wij de eerste keuze voor import- en exportcertificering voor een brede reeks klanten die wereldwijd willen voldoen aan toepasselijke normen.

Onze import- en exportcertificeringsdiensten omvatten:

  • Audits van uw productieprocessen
  • Documentcontroles en beoordelingen van conformiteit aan de eisen van toepasselijke technische regels en normen 
  • Fysieke inspecties voor verzending
  • Bemonstering, testen en analyse in volledig geaccrediteerde laboratoria
  • Uitgebreide controle van leveranciers

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze import- en exportcertificeringsdiensten u kunnen helpen nieuwe markten te bereiken en te voldoen aan de nationale en internationale normen.