Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Technische documentatie van SGS - een geïntegreerde dienst, inclusief technisch schrijven, illustratie en vertaling, allemaal conform wettelijke vereisten.

Voor het opstellen van duidelijke technische documenten voor uw producten of software moet u thuis zijn in het complexe beheer van verschillende disciplines. Daarnaast moet u zorgen dat uw documenten voldoen aan een reeks wettelijke vereisten. Onze technische documentatiediensten dekken alle aspecten van dit proces voor u - van planning en productie tot het publiceren van de definitieve documenten volgens de verplichte normen.

Waarom gebruik maken van technische documentatie van SGS?

Wij bieden u een volledig geïntegreerde dienst, waarmee u het volgende kunt:

 • Profiteren van een volledige oplossing voor technische documentatie, waaronder technisch schrijven, vertaling, illustratie en afwerking, allemaal op maat gemaakt.
 • Tijdrovende en complexe documentproductie voorkomen zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten 
 • Voldoen aan nationale en internationale normen en lokale en bedrijfsspecifieke specificaties

Betrouwbare technische documentatie van hoge kwaliteit

Wij bieden u de betrouwbare ervaring, expertise en middelen van een bekende leverancier van technische documentatie. Van het schrijven en bewerken tot het illustreren, vertalen en produceren, wij volgen strikte kwaliteitsgarantieprocedures om te zorgen dat uw technische documenten van de hoogste kwaliteit zijn. We implementeren ook de internationale norm S1000D. Zo kunnen wij u een goed gestructureerde XML-documentatie bieden voor industriële apparatuur aan de hand van een common source-database.

Onder onze diensten voor technische documentatie vallen:

 • Technische en wetenschappelijke vertalingen in alle talen
 • Technische illustraties van hoge kwaliteit, aantrekkelijke animaties en professionele presentaties
 • Technisch schrijven en bewerken van een brede reeks bronmaterialen, inclusief ontwerpspecificaties, werktuigbouwkundige documenten, schema's, mechanische tekeningen en bestaande versies van documenten
 • Productie van alle soorten technische documentatie, zoals software, operator, onderhouds- en reparatiehandleidingen en catalogi met reserveonderdelen
 • Integratie van documentatie in software of publicatie op internet
 • Bewerken van producttrainingsinformatie
 • Voorbereiden van cursusmateriaal en trainingen op locatie
 • Computer Based Training-toepassingen (CBT), inclusief e-learning en technische interpretatie tijdens trainingssessies

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe u met onze technische documentatiediensten alle aspecten van het proces kunt beheren en kunt zorgen voor volledige conformiteit met wettelijke vereisten.