Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Managementsysteemcertificering van SGS - de prestaties van uw processen en systemen waarborgen en overeenstemming van uw gehele waardeketen aantonen.

Bij de levering van diensten, productie grondstoffen en vervaardiging en verkoop van producten, moet u een scala van effectieve systemen implementeren om voor het bedrijf kritieke zaken te beheren. Van kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid tot en met het beheer van energie-efficiëntie moet u ervoor zorgen dat uw systemen voldoen aan de nieuwste eisen.

Daarom bieden wij u een breed scala van audits en certificeringsdiensten om te helpen bij het verbeteren van de prestaties van uw processen en systemen en de naleving van uw gehele waardeketen te bewijzen.

Als een toonaangevende leverancier van certificeringsdiensten voor managementsystemen bieden we een ongeëvenaarde ervaring, expertise en middelen. Dankzij ons unieke wereldwijde netwerk kunnen wij u voorzien van gespecialiseerde auditors die consistentie waarborgen en uw taal spreken. Als 's wereld meest geaccrediteerde certificeringsinstantie voor managementsystemen kunnen we zorgen dat u voldoet aan de relevante wettelijke eisen - waar uw activiteiten ook plaatsvinden.

Daarom kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van managementsysteemcertificering en conformiteitscertificering volgens een reeks normen voor managementsystemen, zoals ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en ISO 50001 en vele andere.