Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De wereldwijd aangenomen AS/EN 9100-kwaliteitsbeheersystemen voor de lucht- en ruimtevaartindustrienorm omvatten de volledige distributieketen van de lucht- en ruimtevaartindustrie, inclusief ondernemingen die de apparatuur ontwerpen en vervaardigen, toebehoren of vervangingsonderdelen leveren en benodigdheden en onderhoud of revisie- en hersteldiensten aanbieden.

Er werden een aantal verwante normen ontwikkeld voor de sectoren binnen deze industrie. AS/EN 9120 is de Kwaliteitsbeheersysteemnorm met betrekking tot de aerospace supplier evaluation. De AS/EN 9120-norm werd ontwikkeld voor leveranciers van aerospace stocklists of pass-through distributeurs die vliegtuig- en ruimtevaartonderdelen doorverkopen, verdelen en opslaan. Een AS/EN 9120-certificaat is het bewijs voor uw partners in de lucht- en ruimtevaartindustrie dat u de norm begrijpt, voldoet aan de vereisten en dat u veilig vliegen hoog in het vaandel draagt. Het wereldwijde SGS-netwerk van lucht- en ruimtevaartauditors voert onafhankelijke, wereldwijd erkende AS/EN 9120-certificeringen en -audits uit voor leveranciers en distributeurs van vliegtuigonderdelen overal ter wereld.

We zijn de wereldleider op het vlak van certificering, audit en controle. Wij bezitten de ervaringsdiepte- en breedte in de lucht- en ruimtevaartindustrie om te kunnen controleren dat uw activiteiten overeenkomen met de AS/EN 9120-vereisten. Onze uiterst ervaren inspecteurs hebben een grondige kennis van de norm. Zij zorgen ervoor dat u de norm en de gevolgen van de norm voor uw operationele procedures begrijpt.

Wij zijn een betrouwbare leider op het vlak van certificering volgens de normen in de lucht- en ruimtevaartindustrie. De aanbevelingen van onze inspecteurs helpen u om uw activiteit efficiënter en kosteneffectiever te maken, waarbij u voldoet aan de vereisten van de AS/EN 9120-norm.

Schakel ons in voor het AS/EN 9120-certificaat dat bewijst hoe deskundig u bent in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Neem vandaag nog contact op met ons betrouwbare team.