Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De biofarmaceutica is een van de snelst groeiende gebieden in de wetenschap en biedt uitdagende mogelijkheden voor onderzoekers en bedrijven.

Ter ondersteuning van de snelle vorderingen die plaatsvinden, heeft SGS een brede reeks diensten ontwikkeld die gebaseerd zijn op onze langdurige expertise in Biopharmaceuticalpharmaceutical testing, clinical research, safety and quality control en audits.

SGS was pionier op het gebied van fysisch-chemische karakterisering met behulp van kwalitatieve massaspectrometrie en aanvullende technieken voor de analyse van primaire en in een hogere structuur vallende (glyco)eiwitten. Onze biologics en biosimilars testing services ontwikkelen zich voortdurend om bedrijven te helpen snel en veilig klinische onderzoeken en proeven uit te voeren om een product zo snel mogelijk op de markt te kunnen brengen. Onze biofarmaceutische specialisten beschikken over de expertise om biofarmaceutische stoffen als recombinante eiwitten en peptiden en monoclonale antilichamen of op nucleïnezuur gebaseerde medicijnen te duiden van laboratorium tot karakterising en kwaliteitscontroletesten, en tot klinische proeven voor het testen van veiligheid en effectiviteit.

Onze experts staan altijd klaar om te bespreken hoe we een programma kunnen opbouwen zodat het voldoet aan uw wensen en om de verschillende technieken die we gebruiken te bespreken. Zij bieden ook biotechnologische consultancy om te helpen bij het ontwikkelen, valideren en implementeren van uw methoden en de efficiency van uw onderzoek, ontwikkeling en productie te beoordelen.