Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Omdat gezondheids-, schoonheids- en wellness-producten worden gebruikt op het menselijk lichaam zijn veiligheid en werkzaamheid van het hoogste belang.

SGS heeft uitgebreide ervaring met het werken met klanten over de hele wereld. We ondersteunen ze tijdens het onderzoeken en de analyse van hun gezondheids-, schoonheids- en wellness-producten, tot aan de productie en introductie op de markt.

We bieden een uitgebreide reeks diensten aan klanten die werkzaam zijn op het gebied van cosmetica, functionele voedingsmiddelen en voedingssupplementen, en we putten uit onze internationale ervaring en zeer ervaren en opgeleid personeel, dat diepgaande kennis heeft van de nieuwste ontwikkelingen in hun gebied.

We bieden een brede reeks diensten, waaronder:

  • Kwaliteitscontrole bij analytische scheikunde, microbiologie
  • Klinisch testen om te zorgen voor de veiligheid en werking van uw product
  • Analyse en rapportage zodat u nauwkeurige, betrouwbare gegevens en rapporten hebt voor het nemen van geïnformeerde beslissingen over uw producten en bedrijf
  • Audits en certificering voor conformiteit aan internationale en lokale wettelijke vereisten

We werken samen met klanten om programma's aan te passen aan hun specifieke wensen, of om indien gewenst stand-alone diensten te bieden. Onze ervaren consultants zijn beschikbaar om u te adviseren over wat voor u het meest geschikt is.

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, verificatie, analyse en certificering en in die hoedanigheid stellen wij de benchmark voor diensten aan de gezondheids-, schoonheids- en wellness-industrie.