Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS is al decennialang wereldleider op het gebied van farmaceutische outsourcing en we werken samen met bedrijven van iedere omvang, inclusief de beste 20 farmaceutische bedrijven ter wereld.

Er is geen betere partner voor analytical laboratory testing, clinical research en onafhankelijke auditing en certification.

Voor onze diensten maken we gebruik van geavanceerde technologie en zeer gekwalificeerd en ervaren personeel dat altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen in hun gebied. Het is ons doel een uitgebreid pakket te bieden waarmee we de klant van 'molecuul tot markt' kunnen ondersteunen via onderzoek, studies, productontwikkeling, kwaliteitscontrole, productie en levering. Daarnaast bieden we robuuste oplossingen voor klanten die op zoek zijn naar advies over hoe ze hun processen, technologie en methoden kunnen verbeteren. Omdat we een klantgericht bedrijf zijn, zijn onze diensten flexibel genoeg om gebruikt te worden voor een volledig medicijnontwikkelingspakket ter outsourcing of als standalone-dienst.

Belangrijker nog, onze diensten zijn conform wettelijke normen, ––zowel internationaal als lokaal, zodat u zeker weet dat uw product zich zo snel mogelijk richting markt begeeft en ondertussen regelgevende, kwaliteits-, veiligheids- en werkzaamheidsproblemen overwint.

Onze experts zijn beschikbaar om te bespreken hoe onze diensten u kunnen helpen voorop te blijven lopen in uw sector. Of we nu een volledig pakket met farmaceutische diensten leveren of ondersteuning tijdens perioden van veel activiteit, u kunt ervan op aan dat u dezelfde hoge kwaliteit en integriteit ontvangt die we al onze klanten bieden.