Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Metallurgische expertise van SGS levert u gedetailleerde ontwerpen en technische specificaties voor geplande mijnbouw op basis van uw doelstellingen en kwaliteit.

Met Design Engineering wordt er gezorgd voor geïntegreerde plannen voor de uitbreiding van uw installatie, modernisering of ontginning van nieuw of braakliggend terrein. Onze experts houden rekening met belangrijke factoren die de efficiëntie en nauwkeurigheid van projectplannen bepalen. Dit resulteert in een soepele start-up en vlotte exploitatie. We beschikken over de expertise en ervaring om ontwerpen op tijd en binnen budget te leveren, met technische specificaties die optimaal zijn afgestemd op uw project, vereisten en de omgeving.

Met onze service leveren we u gedetailleerde ontwerptekeningen met alle informatie die aannemers nodig hebben voor verdere fabricage, constructie en installatie van materialen, apparatuur, bijgebouwen en infrastructuur voor minerale verwerkingsbedrijven. Deze tekeningen richten zich op operationele en onderhoudsvereisten en voldoen aan de lokale veiligheidsnormen voor de bouw.

We beschikken over een brede expertise op het vlak van process engineering voor metallurgische, mechanische, structurele, elektrische, civiele en procestechniek. Ons team van industriële deskundigen:

  • Specificeert en definieert de omvang van de benodigde apparatuur
  • Ontwikkelt gedetailleerde ontwerpen van installaties en gebouwen, inclusief informatie over grond, beton, staalstructuur en mechanische, elektrische en instrumentele componenten
  • Ontwikkelt optimale distributieplannen voor energie en water
  • Voert geotechnische analyses uit
  • Plant Design simulaties
  • Zorgt dat het ontwerp een oplossing biedt voor gespecificeerde gezondheids-, veiligheids- en milieukwesties

U kunt er zeker van zijn dat de ontwerpen ontwikkeld worden volgens doelstellingen en het gewenste kwaliteitsniveau. Werk met ons samen om te profiteren van:

  • Innovatieve oplossingen voor technische en logistieke uitdagingen
  • Vroegtijdige identificatie van mogelijke ontwerpkwesties om de kosten van eventuele aanpassingen tijdens de bouwfase te beperken

Om de operationele en financiële risico's te beperken en een accurate kostenraming en planning te krijgen, neemt u vandaag nog contact op met SGS.