Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content
FSC International heeft in samenwerking met Nepcon, een non-profit organisatie uit Estland op het gebied van bosbeheer en Chain of Custody, en Rainforest Alliance een website ontwikkelt voor het beoordelen van landen en regio’s ten aanzien van controversiële praktijken. Op alle punten waarop FSC vereist dat een beoordeling wordt uitgevoerd is dat beschreven. In een tabel vindt u de resultaten per land. Als u zelf een non-FSC hout als FSC Controlled Wood wilt gaan gebruiken/verkopen, neem dan eerst contact met ons op voor de voorwaarden en eisen. In de meeste gevallen is een audit noodzakelijk om te beoordelen of u inderdaad hout als FSC Controlled Wood mag verkopen dat afkomstig is van een niet FSC gecertificeerde bron. U vindt de nieuwe website met risicobeoordelingen op Global Risk Assesment. Als u informatie heeft over bepaalde gebieden m.b.t. de risicobeoordeling laat het ons weten, want wellicht kan op basis van uw informatie een niet gespecificeerd risicogebied worden ingeschaald naar een laag-risico gebied