Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

eder FSC gecertificeerd bedrijf heeft na certificatie de beschikking gekregen over een logo pakket met daarin uitleg over FSC logogebruik, hoge resolutie FSC logo’s en labels. Vroeger werd dit verstrekt op een floppydisk, later is men overgegaan op een cd-rom. Sinds vorig jaar worden er geen logo pakketten meer verstrekt op cd-rom, maar krijgen alle nieuwe certificaathouders automatisch toegang tot een website waar ze met behulp van een toegangscode labels kunnen aanmaken en FSC logo’s en uitleg kunnen downloaden. Op de site kan FSC makkelijker updates plaatsen en bijvoorbeeld label vertalingen beschikbaar stellen. Indien u beschikt over een cd-rom maar ook graag toegang tot deze website zou willen hebben, dan dient u daar een verzoek voor in te dienen via email. We zullen er dan zorg voor dragen dat u kosteloos wordt voorzien van een toegangscode voor de site.