Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Met enige regelmaat komt het voor dat er om goedkeuring voor FSC logogebruik op drukwerk gevraagd wordt. In de praktijk is een snelle afhandeling hiervoor van groot belang, omdat het drukken vaak snel op de aanvraag voor logogoedkeuring volgt. En als dan de aanvraag ook nog eens niet goedgekeurd kan worden omdat de voor ons noodzakelijke informatie ontbreekt, komt de aanvraag al snel in het gedrang. Om het proces wat soepeler te laten verlopen, hebben wij een eenvoudige checklist opgesteld. Als deze checklist ingevuld wordt en met een voorbeeld van het gewenste logogebruik meegestuurd wordt, geeft het ons de mogelijkheid om sneller te beoordelen of iets al dan niet in orde is. De checklist kunt u hier aan de rechterzijde van deze pagina downloaden.

Vanaf heden zullen wij logo goedkeuringsaanvragen die worden vergezeld van dit formulier voorrang geven. Bewaar bovendien de gegeven goedkeuringen, omdat dit onder andere tijdens een audit als bewijs geldt dat er daadwerkelijk goedkeuring gegeven is voor het betreffende logogebruik.Tevens is het raadzaam voor de snelheid van de logo aanvraag deze te sturen naar het e-mailadres dat in het document vermeldt staat en niet naar individuele e-mail adressen. Als u het wel naar individuele e-mailadressen stuurt heeft u de kans dat we bijvoorbeeld net die dag in een audit danwel vergadering zitten en geen reactie kunnen sturen. We hebben ondertussen een aantal verschillende mensen gekwalificeerd en we zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk altijd iemand beschikbaar is.