Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Op 10 maart heeft de Raad voor Accreditatie (RvA) de scope van SGS uitgebreid met de controles op hout en houten verpakkingen conform ISPM-15. Sinds die datum is aan SGS door de RvA accrediatie verleend om inspecties uit te voeren voor deze norm. Het onder accreditatie uitvoeren van deze inspecties is door de PD (Plantenziektekundige Dienst) verplicht gesteld voor alle Certificerende Instellingen in Nederland die inspecteren op hout en houten verpakkingen conform ISMP-15.

Wij, als SGS, kunnen door deze accreditatie u van dienst zijn en blijven voor deze inspecties. SGS is daarmee de eerste Certificerende Instelling die ISPM-15 inspecties onder accreditatie uitvoert.

Bekijk al onze accreditaties en kennisgevingen >