Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Tijdens audits vallen ons soms zaken op die we proberen breder bekend te maken. U kan er dus uw voordeel mee doen. Sinds de nieuwe FSC norm is uitgekomen is het een eis dat, indien de factuur gescheiden van het gecertificeerde product wordt verzonden, op transportdocumenten die worden meegestuurd met het product dezelfde elementen staan als op de factuur. Dit betekent concreet dat indien op de factuur staat: “[productnaam] FSC Mixed Credit + SGS-COC-999999”, dit ook vermeld dient te worden op de afleverbon of op eventuele andere documenten die met het product meegaan dan wel voor het tijdstip van ontvangst van het product door de klant aan de klant wordt gestuurd. Zo wordt voorkomen dat producten/materialen die FSC-gecertificeerd zijn niet als zodanig bij ontvangst kunnen worden gecontroleerd voor het tijdstip van de ontvangst van de factuur.