Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Op 18 november van 15.00 uur tot 18.00 uur zal dit jaar in hotel De Wageningse Berg in Wageningen opnieuw een bijeenkomst voor de deelnemers van SMHV worden georganiseerd. Het programma zal als vanouds bestaan uit een overzicht van de bevindingen van het afgelopen jaar door de SMHV, het financiële verslag en de plannen voor volgend jaar. Daarnaast is er een presenatatie door de PD. Dit jaar zal er een toelichting worden gegeven op wijzigingen die internationaal zijn doorgevoerd in de ISPM no.15. Dit houdt in dat er ook voor Nederland een nieuw handboek gemaakt zal worden waarin deze wijzigingen verwerkt zijn. Op dit moment wordt daar volop aan gewerkt, zodat het nieuwe handboek klaar is om tijdens de bijeenkomst besproken te kunnen worden. Op de website van SMHV zal worden aangegeven wanneer het nieuwe handboek beschikbaar is en per wanneer dit handboek van kracht zal zijn. Na de bijeenkomst is er de mogelijkheid met uw collega’s van gedachten te wisselen bij een hapje en een drankje.