Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content
Keurhout heeft afgelopen jaar besloten om FSC en PEFC hout en houtproducten geleverd door respectievelijk FSC en PEFC gecertificeerde leveranciers te accepteren als Keurhout Duurzaam. De lijsten met FSC en PEFC getoetste leveranciers voor Keurhout Duurzaam op de Keurhout website worden hiermee minder relevant. DeFSC database en de PEFC database geven weer welke leveranciers mogen worden beschouwd als Keurhout Duurzaam leverancier. Deze databases zijn alleen beschikbaar in het Engels. Wanneer u een FSC / PEFC leverancier wilt gebruiken als leverancier van Keurhout Duurzaam houtproducten, print dan via de genoemde databases de certificaatinformatie uit ter bewijs van de gecertificeerde status van het betreffende bedrijf.