Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Wanneer door één van de deelnemers van SMHV het vervaardigen van een houten verpakking wordt uitbesteed is dit alleen mogelijk wanneer het bedrijf waaraan het werk wordt uitbesteed ook is aangesloten bij SMHV.

Punt 0.7 van het handboek is hierin heel duidelijk.

Alle buitenlandse bedrijven staan onder controle van het programma in hun respectievelijke landen en kunnen zich NIET aansluiten bij SMHV. Hierdoor is het dus NIET mogelijk om een houten verpakking te laten vervaardigen door een geregistreerd bedrijf in één van de ons omringende landen met daarop uw markering.

Voor het laten aanbrengen van uw markering door één van de deelnemers van SMHV zie de eisen zoals opgenomen onder 2.9 van het handboek.

Let wel dit mag uitsluitend met toestemming van de CI.