Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De nieuwe BRC food norm, versie 6, is sinds kort beschikbaar. De norm haakt in op ontwikkelingen in voedselveiligheidsland en komt met een aangepaste methodiek voor onaangekondigde audits. Als eerste voedselveiligheidsnorm wordt er een duidelijk onderscheid gemaakt tussen low risk, high care en high risk gebieden. Daarmee onderscheid BRC food zich van andere voedselveiigheidsstandaarden die goedgekeurd zijn door het GFSI. De belangrijkste wijzigingen kunt u vinden op de BRC website (Alleen beschikbaar in het Engels), zie. Hier kunt u tevens de norm bestellen. De norm zal ook in het Nederlands vertaald worden. Vanaf 1 januari 2012 zullen alle audits tegen de nieuwe versie worden uitgevoerd. Indien u de informatiebijeenkomsten van SGS hierover gemist heeft of anderszins vragen heeft over de norm, dan kunt u contact opnemen met de afdeling sales op telefoonnummer 0181 – 69 37 77, of via een email naar.

SGS Nederland B.V.
Malledijk 18
Postbus 200
3200 AE Spijkenisse
t: +31 (0) 181 693777
f: +31 (0) 181 693030
Website: www.sgs.com

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 1,350 kantoren en laboratoria met meer dan 70,000 werknemers.