Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Op donderdagmiddag 9 juni werden de certificaten voor BRC en IFS officieel overhandigd door Rosalie Bruin van SGS Systems and Services Certification aan logistiek directeur Jan Blankers en medewerker voedselveiligheid Maartje Vullings van Fruitmasters. Halverwege april heeft de audit voor BRC en IFS plaatsgevonden en Fruitmasters heeft deze met een zeer goed resultaat doorlopen. Het BRC certificaat is verlengd op het hoogste niveau, oftewel A Level. Het IFS certificaat is voor het eerst verleend aan Fruitmasters.

Ook dit certificaat is op het hoogste niveau, oftewel Higher Level, behaald met een score van ruim 97 %. Naast de certificaten van Fruitmasters, is het IFS Broker certificaat van Citronas in ontvangst genomen. Citronas heeft het certificaat op Higher Level behaald met een scor van bijna 98%. Tenslotte heeft ook Fruitmasters Holland afgelopen week de audit voor IFS broker met goed resultaat doorlopen. Naast het gehele logistieke apparaat van Fruitmasters zijn nu ook de commerciële bedrijven gecertificeerd. Fruitmasters is trots op het feit dat het gehele bedrijf nu gecertificeerd is en het zeer goede resultaat dat behaald is. Fotobijschrift: Maartje Vullings (l) en Jan Blankers (r) ontvangen uit handen van Rosalie Bruin de certificaten voor BRC en IFS .

SGS Nederland B.V.
Malledijk 18
Postbus 200
3200 AE Spijkenisse
t: +31 (0) 181 693777
f: +31 (0) 181 693030
Website: www.sgs.com

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 1,350 kantoren en laboratoria met meer dan 70,000 werknemers.