Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Voor veel importeurs van hout en houten producten zijn de gevolgen van de EUTR (de Europese verordening om illegaal hout van de Europese markt te weren) nog onduidelijk.  Heeft u behoefte aan hulp bij het opzetten van een Due Diligence System (DDS), wilt u weten welke maatregelen uw organisatie (nog) zou moeten nemen, of zou u een onafhankelijke derde partij uw leveranciers of de documenten van uw leveranciers op echtheid willen laten beoordelen? Afhankelijk van waar uw behoefte ligt kunnen wij in samenspraak met u kijken wat we voor u kunnen betekenen. SGS heeft nog niet definitief besloten om monitoringsorganisatie te worden. Een monitoringsorganisatie zet zelf een DDS op welke geïmplementeerd kan worden bij uw organisatie. Zodra dat bekend is laten we u dat weten. U kunt zich dan ook bij ons aanmelden.  Wilt u weten wat we voor u kunnen doen, stel uw vragen dan per e-mail.