Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

FSC heeft twee documenten uitgegeven om het logogebruik door certificaathouders te ondersteunen. De documenten verduidelijken de basis van het FSC logogebruik in het algemeen en geven antwoord op algemeen gestelde vragen over de regels rondom logogebruik en een aantal speciale situaties.

Het document ‘Trademark Quick Guide for Certificate Holders’ illlustreert de meest toegepaste regels uit de FSC logostandaard (FSC-STD-50-001 V1-2) en geeft daarmee een basisbegrip van de vereisten in deze standaard.

Het document ‘FAQ on trademark use by FSC Certificate Holders’ bevat de meest gestelde vragen over FSC logogebruik door certificaathouders en wordt geïllustreerd met verduidelijkende afbeeldingen.

De documenten zijn te vinden in het ‘Certificate Holder Portal’ onder ‘Resource Center’. Het ‘Certificate Holder Portal’ is de website waar de certificaathouders in kunnen loggen om bijvoorbeeld FSC logo’s te downloaden.