Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

De aankomende periode zal SGS Nederland B.V. veranderen van certificerend kantoor. Dit heeft een gevolg voor uw certificaat en dat is dat de certificatiecode veranderd. I.p.v. de oude code SGS-COC-00xxxx zal dit worden SGSCH-COC-00xxxx. De “CH” is de landcode van het certificerend kantoor waar SGS Nederland gebruik van maakt, te weten SGS Zwitserland. SGS wereldwijd heeft 4 accreditaties voor FSC, te weten in SGS Noord-Amerika (SGSNA), SGS Zuid-Oost-Azië vanuit Hongkong (SGSHK), SGS Zuid-Afrika (SGS, dus zonder toevoeging) en nu ook SGS Zwitserland voor Europa (SGSCH). De toevoeging is een eis van FSC om te kunnen onderscheiden onder welk SGS accreditaat een certificaathouder valt.

Vanaf het moment dat wij een audit uitvoeren onder het accreditaat van SGS Zwitserland mogen wij tevens in het Nederlands rapporteren in een gewijzigd rapportageformat. Hierdoor hopen wij de leesbaarheid van onze rapporten te verhogen. Vanaf 1 november 2012 zullen wij de audits uitvoeren onder Zwitsers accreditaat.