Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Sinds de klantendag in September 2011, waarin de wijzigingen in de FSC en PEFC standaard zijn toegelicht, zijn er geen grote wijzigingen geweest in beide standaarden. Toch wil SGS wederom een klantendag organiseren en wel in februari 2013. We zullen op die dag onder andere stilstaan bij de EUTR (de Europese verordening om illegaal hout van de Europese markt te weren) welke per 3 maart 2013 van kracht wordt. SGS is in staat om uw bedrijf te consulteren en / of training te geven met betrekking tot de EUTR. Daarnaast kunt u rekenen op SGS als het gaat om een risicobeoordeling of een Chain of Custody certificering, waarmee u bij een controle kan aantonen dat uw bedrijf voldoet aan de regels.

Uiteraard zullen we op de klantendag ook stilstaan bij FSC en PEFC. Het idee is om in te zoomen op de effecten van FSC- en PEFC certificering wereldwijd, en ook te laten zien wat FSC certificering van een bos-consessie in de praktijk betekent.

Mocht u zelf suggesties hebben voor onderwerpen dan horen we dat graag, zodat we hier in de voorbereiding rekening mee kunnen houden. Suggesties kunt u doorgeven via email.