Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content
CME Group en SGS maken vandaag de opening bekend van een geavanceerd classificatiecentrum voor cacao in Amsterdam.

“Door een classificatiecentrum te openen in Amsterdam, brengen we deze belangrijke functie in de directe nabijheid van de belangrijkste opslagplaatsen voor cacao, en maken we de monstername en classificatie van cacaofutures efficiënter en rendabeler,” stelt Cees Vermass, CEO van CME Europe Limited. “Onze samenwerking met SGS waarborgt de integriteit van het proces, wat leidt tot reële waarden voor onze klanten en een efficiënt afdekinstrument voor de cacaomarkt.”

“Ons nieuwe classificatiecentrum garandeert een kwalitatieve dienstlevering en snelle doorlooptijden en zorgt ervoor dat SGS en CME koplopers zijn in de Europese cacaomarkt,” zegt Albert Wesenhagen, Agricultural Business Development & Branch Manager bij SGS. “Onze medewerkers zullen niet alleen de instroom overzien, maar zullen ook alle analyses en classificaties uitvoeren volgens criteria en procedures van CME en de richtlijnen van het FCC (nvdr: Federation of Cocoa Commerce).”

Zie het Engelstalige persbericht voor verdere informatie en contactgegevens: 

http://www.sgs.com/en/Our-Company/News-and-Media-Center/News-and-Press-Releases/2015/07/CME-Group-and-SGS-Open-Cocoa-Grading-Facility-in-Amsterdam.aspx