Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Als geaccrediteerde onafhankelijke certificatie-instelling maakt SGS INTRON Certificatie gebruik van een adviesraad. Deze raad is op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de bouw en bouwtoelevering en fungeert als denktank en sparringspartner van SGS INTRON Certificatie.

De raad is een afspiegeling van de markten die SGS INTRON Certificatie bedient:

 • Bouwindustrie;
 • BRBS Sorteren en Breken;
 • Allianz Nederland Corporate;
 • De Bouwcampus;
 • SBRCURnet;
 • Vereniging Nederlandse Gemeenten;
 • HET Branche Bureau - installatiebedrijven;
 • Vereniging van gecertificeerde betonreparatiebedrijven (VBR);
 • Nederlandse Isolatie Industrie (NII);
 • SECI/Stichting Dakmerk;
 • VEBIDAK (branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven).

Het tweemaandelijkse verenigingsmagazine van VEBIDAK plaatste in november een artikel over deze adviesraad met een interview met directeur Ron Leppers en onafhankelijk voorzitter Dick Tommel. Hierbij werd gesproken over de mogelijkheden van SGS INTRON Certificatie, de ontwikkelingen binnen de bouwsector en duurzaamheid en kwaliteit. Lees hier het volledige interview.