Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

SGS is als certificatie instelling van de MVO Prestatieladder medeorganisator van het MVO Prestatieladder Evenement op 15 juni a.s. Deze dag staat in het teken van "Verbinding" op de unieke locatie van de Verspillingsfabriek te Veghel.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) doe je niet alleen. Samen bereik je het beste resultaat. Je hebt anderen nodig om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Of je nu in de dienstverlenende sector actief bent of juist een afvalproduct maakt. Ben je al jaren bezig met MVO of start je net, deze dag biedt je de kans om een stap verder te komen. Zowel in het plenaire deel als in het workshopprogramma is er voor beide partijen een leuk aanbod. De groene dagvoorzitter Lars Sörensen verbindt sprekers en deelnemers.

Het evenement is bedoeld voor zowel reeds gecertificeerde organisaties als voor andere organisaties die samen met hun stakeholders willen komen tot betere duurzame/maatschappelijk verantwoorde prestaties op de diverse thema’s binnen People, Planet en Profit.


Voor meer informatie, zie: www.mvoprestatieladder.nl > Evenement Verbinding 15 juni 2017, ook kunt u zich hier direct inschrijven. (Let op: er is een beperkt aantal plaatsen en vol=vol)

Mocht u na afloop van dit evenement kiezen voor certificatie tegen de MVO Prestatieladder dan zullen wij de kosten van dit evenement (€50,-) verminderen op uw offerte.

Naast certificatie voor deze op de ISO 26000 gebaseerde norm verzorgt SGS ook tientallen andere diensten op het gebied van Duurzaamheid , zoals ISO 14001, ISO 20121, CO2, FSC, MSC, SMETA en Cradle-to-Cradle certificaties en diverse inspecties/controles.

Hiernaast hebben wij zelf ook een MVO managementsysteem gebaseerd op ISO 26000 met een (extern geverifieerd) GRI rapport en hebben hier verschillende ‘ awards ’ voor gewonnen.