Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

 

SGS introduceert de training ‘Veilig Rijden met Luchtvracht'. Het doel van deze eendaagse training:

  • Chauffeurs in kennis te stellen van de wettelijke transporteisen betreffende “veilige luchtvracht”
  • Het voorkomen van als ook het omgaan met manipulatie van luchtvracht
  • Het voorkomen van als ook het omgaan met transportcriminaliteit

Het theoretische deel behandelt grotendeels de wettelijke opleidingseisen die aan chauffeurs van luchtvracht worden gesteld. Tijdens de praktische invulling gaan we dieper in op de wijze waarop de te vliegen vracht tijdens het wegtransport moet worden beschermd tegen manipulatie en sabotage.

Wat betreft transportcriminaliteit informeren we de cursist over de mogelijke gevolgen voor hem of haar en de werkgever, alsook hoe eventueel dreigende situaties te voorkomen of hierop te reageren. Tijdens de training worden onderling ervaringen uitgewisseld en besproken.

SGS biedt deze klassikale training aan op onze locatie Badhoevedorp voor slechts €118 per persoon. Deelname en succesvolle voltooiing van deze opleiding is goed voor zeven opleidingsuren ten behoeve van uw (her)certificering voor Code-95. Indien gewenst kunnen wij ook een trainer bij u op locatie voorzien. Wij maken graag een offerte.

Voor meer informatie over deze training neemt u contact op met:

Cargo Compliance Company B.V.
Afdeling Sales
t. 088-2145867
e. nl.dgcc.sales@sgs.com