Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

 

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat SGS met ingang van 1 augustus 2017 de Nederlands-Belgische douanedienstverlener Maco Customs Service heeft overgenomen. Met toevoeging van de Maco douaneactiviteiten aan het SGS portfolio kunnen beide partijen de klant optimaal begeleiden bij efficiënt en compliant internationaal handelsverkeer.

Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering ondersteunt SGS bedrijven wereldwijd bij internationale handel. Binnen de Business Line Governments and Institutions zal Maco Customs Service de wereldwijde activiteiten van SGS op het vlak van transitdiensten en productconformiteitsbeoordelingen (PCA) verder diversifiëren en verrijken.

De dienstverlening van Maco Customs Service is gericht op het ondersteunen van bedrijven bij hun internationale ondernemingsactiviteiten. Het Maco dienstenpakket omvat werkzaamheden op het gebied van brokerage, customs consultancy, innovatieve customs software, fiscale vertegenwoordiging en accijnzen.

Naast het hoofdkantoor in Roermond beschikt Maco Customs Service over vestigingen in Rotterdam, Maastricht en Antwerpen. De komende maanden zal Maco Customs Service verder geïntegreerd worden binnen de SGS Benelux organisatie. De bestaande Maco diensten worden evenwel voortgezet vanuit de bestaande Maco kantoren.