Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Op 1 oktober is bureau SGS Veiligheidsexamens opgericht. SGS Veiligheidsexamens is een samenvoeging van IVE B.V. en SGS INTRON Examenbureau en biedt zowel asbest- als VCA-examinering alsook actorregistratie voor het Actorregister Archeologie.

SGS Veiligheidsexamens

SGS Veiligheidsexamens is gevestigd in Culemborg en Heeswijk. Examinering is mogelijk door heel Nederland middels inloopexamens of in-company examens. De examenlocaties zijn onder meer: Amsterdam, Culemborg, Heeswijk, Horst aan de Maas, Ridderkerk, Sittard, Spijkenisse en Staphorst. 

SGS Veiligheidsexamens biedt verschillende examenmogelijkheden:

Neem contact op 

Hebt u interesse in asbest- of VCA-examinering? Neem voor meer informatie contact op via nl.veiligheidsexamens@sgs.com of bel 088 – 214 51 41.