Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Op 25 oktober 2017 werd de 6e editie gehouden van het Recyclingsymposium. Ron Leppers, directeur van SGS INTRON, reikte tijdens het symposium de Recycling Award uit aan Nicole Claussnitzer van Saxion uit Enschede.

Ron Leppers reikt Recycling award uit
Nicole ontving de prijs voor haar werk “Mechanical behaviour of glass fibre reinforced thermoplastic tapes made of recycled polymers”. De jury vond haar werk degelijk opgebouwd en goed gerapporteerd. Haar onderzoek draagt bij aan het op grote schaal recycleren van polypropeen (PP) en polyetheen (PE) door deze te versterken met glasvezels.

De Recycling Award is een prijs voor studies die door studenten zijn uitgevoerd en die uitblinken door innovatieve ideeën op het gebied van recycling en de circulaire economie. Vier talentvolle studenten maakten dit jaar kans op de prijs en gaven een korte toelichting op hun circulaire studieprojecten.