Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Wij zijn zeer trots dat wij de eerste CSC-certificaten in de Verenigde Staten uit hebben mogen reiken aan CEMEX USA. De bronzen certificaten zijn afgegeven aan CEMEX-locaties in de San Francisco Bay Area in Santa Clara, Oakland, Pier 92, San Carlos en San José. Het Concrete Sustainability Council (CSC)-certificaat toont de duurzame productiemethode van een organisatie aan voor een verantwoorde herkomst van beton, cement en toeslagmaterialen.

CSC-certificering CEMEX USA

CSC-certificering

Om producenten te helpen voldoen aan de vraag vanuit de industrie en de klant om inzicht te geven in duurzame ontwikkelingen, heeft het Concrete Sustainability Council (CSC) een wereldwijd certificatiesysteem opgesteld voor de verantwoorde herkomst van beton. Het certificatiesysteem is ontwikkeld om producenten van beton, cement en toeslagmaterialen inzicht te geven in de wijze waarop het milieuvriendelijk, maatschappelijk en economisch verantwoord presteert. Hierbij wordt gekeken naar de herkomst van grondstoffen, de productiewijze en een reeks van economische, maatschappelijke en milieuvriendelijke invloeden.

Als medeoprichter van het CSC biedt SGS CSC-certificering voor de verantwoorde herkomst van beton en cement. Wij bieden certificering voor alle beschikbare niveaus.

Leidinggevend in diensten voor de beton- en cementindustrie

Wij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van milieuvriendelijke en maatschappelijke duurzaamheid door onze samenwerking met de beton- en cementindustrie.
Neem nog vandaag contact met ons op voor meer informatie over het CSC-keurmerk.