Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Komt u ook naar de VHL-Veiligheidsdag op 27 november? 

De Veiligheidsladder (VHL) is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen in organisaties te meten en continu te verbeteren. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. Met VHL-certificatie maakt u aantoonbaar hoe bewust uw organisatie omgaat met veiligheid.

Op 27 november 2018 organiseert NEN een informatiebijeenkomst over de Veiligheidsladder. Tijdens deze VHL-veiligheidsdag zal meer toelichting gegeven worden over de verschillende deelelementen van de veiligheidsladder. Tevens worden de verschillen met VCA en ISO 45001 besproken. 

Wij zijn deze dag ook aanwezig en geven graag uitleg over de certificeringsmogelijkheden tegen deze veiligheidsnormen.