Skip to Menu Skip to Search Contact Netherlands Websites & talen Skip to Content

Wij zijn verheugd te melden dat wij CEMEX Panama Norte het eerste Latijns-Amerikaanse CSC-certificaat hebben mogen overhandigen.

De CEMEX betoncentrale in Panama heeft een bronzen certificaat mogen ontvangen voor de verantwoorde herkomst van materialen voor gebruik in beton, toeslagmaterialen en cement. SGS heeft als onafhankelijke certificatie-instelling de audits verzorgd volgens de voorwaarden van het Concrete Sustainability Council (CSC).

OVER DE CONCRETE SUSTAINABILITY COUNCIL

Het Concrete Sustainability Council is opgericht in 2017 en heeft als doel openheid te brengen in duurzame ontwikkelingen binnen de betonsector en het uitlichten van de rol die beton daarin speelt. Het certificatiesysteem is wereldwijd erkend en beoordeelt de toeleveringsketen van beton-, toeslagmateriaal- en cementproducenten op milieuvriendelijkheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met een CSC-certificaat toont een bedrijf aan op welke wijze ze duurzaam, maatschappelijk en energiezuinig ondernemen.

OVER CEMEX

CEMEX is een wereldwijde onderneming gespecialiseerd in bouwmaterialen. Ze voorzien in hoogwaardige producten en diensten in meer dan 50 landen. CEMEX heeft een rijke geschiedenis in het aanbod van innovatieve bouwoplossingen, verbeteren van efficiëntie en spant zich in om een duurzame toekomst te bevorderen.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Jeroen Pos
SGS INTRON Certificatie
Venusstraat 2
4105 JH, Culemborg.
t: +31 88 214 51 33
e: Jeroen.pos@sgs.com

OVER SGS

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Onze organisatie staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Dagelijks leveren meer dan 97.000 werknemers hun bijdrage in een wereldwijd netwerk van zo’n 2.600 kantoren en laboratoria.